do 26 mrt. | B.V. Campus Radboud Universiteit

AFGELAST Docentendag En...actie!

Helaas moeten wij mededelen dat de docentendag niet door kan gaan vanwege het coronavirus. Het kabinet heeft in de persconferentie van 12 maart aangekondigd dat alle evenementen met meer dan honderd bezoekers worden verboden als maatregel tegen het corona-virus.
Registratie is afgesloten

Wanneer?

26 mrt. 2020 09:00 – 16:00
B.V. Campus Radboud Universiteit, Heyendaalseweg 141, 6525 AJ Nijmegen, Netherlands

Wat houdt het in?

Meer informatie? kijk op de website van Radboud Universiteit Nijmegen. 

Op donderdag 26 maart 2020 verzorgt de opleiding Algemene Cultuurwetenschappen in samenwerking met FilmHUB GLD en het Radboud Pre-University College de jaarlijkse Docentendag voor CKV- en Kunstdocenten. Het thema voor dit jaar luidt: 'En...actie! Beeldcultuur en filmeducatie in de klas'. 

Tijdens deze dag zijn er verschillende lezingen en workhops rondom het thema. Zo zal filmdocent van het jaar Malu Sanders een workshop verzorgen hoe je filmtheorie, geschiedenis en analyse vertaald in haalbare partijkopdrachten binnen de les. Daarnaast zal Sara Jansen uitleg geven hoe je de verschillende elementen van film kan analyseren en geeft Esther Fluijt tips hoe je in de stijl van #BOOS jouw verhaal vertaald in beeldtaal. 

De dag is bedoeld voor docenten CKV en kunst maar leerlingen zijn ook van harte welkom. Voor hen zal er een apart programma zijn met o.a.  de workshops Feit, Filter & Fictie en Videoclips, een rondleiding over de campus en een college Media & Film In Onze Cultuur. 

Deelname aan de docentendag kost 125 euro en er mogen maximaal drie leerlingen mee komen. 

Intresse? Aanmelden kan via dit online formulier

Meer informatie? kijk op de website van Radboud Universiteit Nijmegen. 

Registratie is afgesloten

Deel dit met je netwerk