wo 03 nov. | Eye Film Museum

BeeldBekwaam in het Onderwijs

Beelden zijn niet meer weg te denken uit de klas, het brengt de lesstof voor veel jongeren tot leven en nog dichterbij. Leer in het seminar meer over kritisch naar beeld kijken en hoe je innoverend lesmateriaal kunt ontwikkelen.
Registratie is afgesloten
BeeldBekwaam in het Onderwijs

Wanneer?

03 nov. 2021 09:00 – 17:00
Eye Film Museum, IJpromenade 1, 1031 KT Amsterdam, Netherlands

Wat houdt het in?

Inspireer een nieuwe generatie leraren om bewust met beeld om te gaan. Beelden zijn niet meer weg te denken uit de klas, het brengt de lesstof voor veel jongeren tot leven en nog dichterbij. Wil je de leraren van morgen kritischer naar beelden laten kijken, scherper beelden laten selecteren, innoverend lesmateriaal laten ontwikkelen of inspireren om zelf actief beelden te maken? Of je nu studenten opleidt tot docent Nederlands, Engels, Geschiedenis, Wiskunde, CKV-docent of leraar in het primair onderwijs: het seminar BeeldBekwaam in het Onderwijs is voor alle lerarenopleiders interessant.

Laat je verrassen door wervende keynotes van Hans Aarsman en Sosha Duysker. Geef je op voor inspirerende en interactieve workshops van filmmakers, lerarenopleiders en vakgenoten die al heel veel met film en beeld werken in het onderwijs. Kom meer te weten over visual thinking strategies, het maken van een eigen clipphanger tot participatieve filmmethodes.

Deel dit met je netwerk