wo 21 dec. | Picl

Dag van de korte film (1)

Ieder jaar op 21 december, de kortste dag van het jaar, organiseert Go Short in samenwerking met EYE en het Nederlands Film Festival de Dag van de Korte Film. Het programma is dit jaar 2 weken online beschikbaar op Picl!
Dag van de korte film (1)

Wanneer?

21 dec. 2022 10:00 – 14:00 CET
Picl

Wat houdt het in?

Ieder jaar op 21 december, de kortste dag van het jaar, organiseert Go Short in samenwerking met EYE en het Nederlands Film Festival de Dag van de Korte Film. Het programma is dit jaar niet alleen op 21 december te zien, maar ook nog gedurende 2 weken online!

In de week van 21 december wordt het programma met vijf korte films van eigen bodem vertoond in 25 filmtheaters. Ook is het programma gedurende twee weken te zien op Picl via de deelnemende filmtheaters. Het programma bestaat onder andere uit de Gouden Kalf-winnaar ‘See Me’ van filmmakers Patty Stenger en Yvonne Kroese en de film ‘Short Trip’ van Cassandra Offenberg, die tijdens Go Short Online alsnog een wereldpremière beleefde en een special mention ontving van de jury. Met een speciaal samengesteld filmprogramma voorzien we ook de jongste filmliefhebbers van korte film (4+).

https://www.goshort.nl/nieuws/dag-van-de-korte-film-komt-eraan/

Deel dit met je netwerk