do 24 sep. | Radboud Universiteit

Docentendag CKV- en Kunstdocenten met film als thema

De Radboud Universiteit verzorgt samen met FilmHUB OOST en het Radboud Pre-University College de jaarlijkse Docentendag voor CKV- en Kunstdocenten. Het thema voor dit jaar luidt: 'En...actie! Beeldcultuur en filmeducatie in de klas'.
Registratie is afgesloten
Docentendag CKV- en Kunstdocenten met film als thema

Wanneer?

24 sep. 2020 09:00 – 16:00
Radboud Universiteit, Heyendaalseweg 141, 6525 AJ Nijmegen, Netherlands

Wat houdt het in?

 Meer informatie of aanmelden? kijk op de website van Radboud Universiteit Nijmegen. 

Op donderdag24 september 2020 verzorgt de opleiding Algemene Cultuurwetenschappen in samenwerking met FilmHUB OOST en het Radboud Pre-University College de jaarlijkse Docentendag voor CKV- en Kunstdocenten. Het thema voor dit jaar luidt: 'En...actie! Beeldcultuur en filmeducatie in de klas'. 

Tijdens deze dag zijn er verschillende lezingen en workhops rondom het thema. Zo zal filmdocent van het jaar Malu Sanders een workshop verzorgen hoe je filmtheorie, geschiedenis en analyse vertaald in haalbare partijkopdrachten binnen de les. Daarnaast zal Sara Jansen uitleg geven hoe je de verschillende elementen van film kan analyseren en geeft Esther Fluijt tips hoe je in de stijl van #BOOS jouw verhaal vertaald in beeldtaal. 

Voor wie? 

De dag is bedoeld voor docenten CKV en kunst maar leerlingen zijn ook van harte welkom. Voor hen zal er een apart programma zijn met o.a.  de workshops Feit, Filter & Fictie en Videoclips, een rondleiding over de campus en een college Media & Film In Onze Cultuur. 

Kosten & aanmelden

Deelname aan de docentendag kost 125 euro. Er mogen  maximaal drie leerlingen worden meegenomen.  

Klik hier voor meer informatie over het programma en om aan te melden. 

Registratie is afgesloten

Deel dit met je netwerk