di 31 mrt. | NU VU gebouw

VERPLAATST Film in de CKV les

Helaas moeten wij mededelen dat Film n de CKV les is verplaatst naar 8 oktober vanwege het coronavirus. Het kabinet heeft in de persconferentie van 12 maart aangekondigd dat alle evenementen met meer dan honderd bezoekers worden verboden als maatregel tegen het corona-virus.
20 april 2020

Wanneer?

31 mrt. 2020 10:00 – 15:00
NU VU gebouw, De Boelelaan 1105, 1081 HV Amsterdam, Netherlands

Wat houdt het in?

De VU organiseert- in samenwerking met Eye Filmmuseum -voor de tweede keer de studiedag voor film en tv-series in de CKV les. Filmbewustzijn staat centraal op deze dag: leerlingen stimuleren om nieuwsgierig, gericht en onderzoekend naar een speelfilm of (een aflevering van) een tv-serie te kijken. Accent ligt op: didactiek voor film in de CKV-les,  organisatie van een DISCAP, film als kunstdiscipline en culturele activiteit, film als onderwerp voor de grote onderzoeksopdracht, suggesties voor mini-onderzoek en verdiepende onderzoeksopdrachten, informatie over een bevoegdheid voor filmdocenten. 

CKV-docenten kunnen zich aanmelden via deze link. Filmeducatie-aanbieders voor het vak CKV Havo en VWO kunnen zich aanmelden via netwerkfilmeducatie@eyefilm.nl

20 april 2020

Deel dit met je netwerk