wo 20 jan. | Webinar: Hoe onderzoek je beeld?

Webinar Hoe onderzoek je beeld? door Hans Aarsman

Tijdens dit Webinar vraagt Hans Aarsman zich af of het analyseren van foto’s, reportages en film een mooie ingang kan zijn om leerlingen kritische denkvaardigheden bij te brengen.
Registratie is afgesloten
Webinar Hoe onderzoek je beeld? door Hans Aarsman

Wanneer?

20 jan. 15:30 – 17:00
Webinar: Hoe onderzoek je beeld?

Wat houdt het in?

Hans Aarsman is onder andere bekend van zijn wekelijkse rubriek “De Aarsman Collectie” in de Volkskrant waarin hij persfoto’s onder de loep neemt als een detective. Tijdens dit webinar laat hij fotoanalyses én bewegende beelden de revue passeren. Hij vraagt zich af of het analyseren van foto’s, reportages en film een mooie ingang kan zijn om leerlingen kritische denkvaardigheden bij te brengen, en gaat daar graag over in gesprek met de lerarenopleider: hoe kunnen de leraren van morgen (bewegende) beelden leren onderzoeken met hun leerlingen?

Sosha Duysker presenteert en modereert, opdat het een levendig gesprek kan worden met de deelnemers aan het webinar en Hans Aarsman.

Een kaartje voor dit webinar voor lerarenopleiders is €15,00. Alle opleiders van de Breitner Academie betalen voor dit webinar slechts 5 euro.

Kaartjes kunnen jullie kopen via http://beelddetective.eventbrite.nl/

Registratie is afgesloten

Deel dit met je netwerk