FilmHUB OOST is een regionaal expertisecentrum op het gebied van film- en beeldeducatie. De hub kent de behoeftes en wensen van de aanbieders van film- en beeldeducatie en het onderwijs in de regio, en kan de vertaalslag maken naar het landelijke netwerk.

Op provinciaal, regionaal en lokaal niveau werkt de hub aan deskundigheidsbevordering, kennisdeling en uitwisseling, afstemming van vraag en aanbod, onderzoek en kwaliteitsverbetering. Dit doet de hub voor en samen met de partners uit de regio.

Wie is FilmHUB OOST? 

 
 

Wat is FilmHUB OOST? 

FilmHUB OOST adviseert, ondersteunt en inspireert organisaties in Gelderland en Overijssel die bezig zijn met film- en beeldeducatie. We zijn verbinder, wegwijzer & aanjager voor het onderwijs én het culturele veld. Samen leren we leerlingen over de kracht van bewegend beeld en de duizenden zichtbare & onzichtbare keuzes die achter elk beeldverhaal zitten. 

Annelot Tijs

Projectleider I Beleid & Strategie

Vrolijke wervelwind Annelot Tijs is de projectleider van FilmHUB OOST en een bekende voor velen. Al jaren zet zij zich op alle mogelijke manieren in ter bevordering van filmeducatie, met FilmHUB OOST als nieuwste project. Haar onuitputtelijke kennis over films en educatie, en haar ervaring als Hoofd Film en Hoofd Educatie bij LUX Nijmegen maken haar tot dé aangewezen persoon om Team FilmHUB OOST te leiden.

  • Annelot Tijs